Home Lag & klubbar Haaland vill gå samma väg som Zlatan Ibrahimovic

Haaland vill gå samma väg som Zlatan Ibrahimovic

938
0
Haaland vill gå samma väg som Zlatan Ibrahimovic
FOTO: BILDBYRÅN

Erling Braut Haaland har stormat fram i den europeiska fotbollen den senaste säsongen. Norrmannen har varit i kontakt med Four Four Two där han har berättat om sin respekt till Zlatan Ibrahimovic.

Sedan Haalands ankomst från Salzburg till Dortmund under januarifönstret har anfallaren öst in mål. Norrmannen har noterats för tolv mål på åtta matcher för den tyska storklubben. Haaland ska ha berättat för tidningen att han gillar Zlatans mentalitet och hans självförtroende.

– Jag gillar Zlatans mentalitet och hur han ser på saker. Jag gillar hur han går från en klubb till en annan, oavsett var han är så smäller han in mål, säger Haaland till Four Four Two.

Zlatan Ibrahimovics framgångar under karriär är något som inte har undgått Haaland och norrmannen menar att Ibrahimovic är en unik fotbollsspelare på många olika sätt.

– Vi är båda anfallare och båda är långa. Men vi har olika spelstilar. Därför är det svårt att jämföra oss. Jag är den jag är säger Erling Braut Haaland till Four Four Two.

Nästa vecka börjar returmötena i Champions League där Haaland och hans Dortmund ska till Paris för att knipa till sig en plats i kvartsfinalerna.

SE ÄVEN: Neymar: “Zlatan Ibrahimovic är en av de bästa”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here