Home Lag & klubbar Glädjen: Zlatan tillbaka i full träning

Glädjen: Zlatan tillbaka i full träning

177
0
Glädjen: Zlatan tillbaka i full träning
FOTO: BILDBYRÅN

Efter att ha fått ett återfall på sin skada är nu Zlatan Ibrahimovic tillbaka i full träning. Svensken kan därmed få speltid i helgens match mot Hellas Verona.

Zlatan Ibrahimovic, 40, har under det senaste året dragits med skadeproblem. Efter att ha kommit tillbaka från sin tidigare skada gjorde svensken mål i comebacken mot Lazio men i samma match skadade sig Zlatan Igen.

Nu kommer uppgifter att ”Ibra” ska vara tillbaka i full träning. Det är Sky Sport Italia som menar att anfallaren tränade under fredag tillsammans med lagkamraterna Davide Calabria och Rade Krunic. Samtidigt kommer uppgifter om att svensken kan komma att spela i helgens ligamatch mot Hellas Verona.

Samtidigt uttalade sig tränaren Stefano Pioli under fredagens presskonferens om Zlatans situation.

– Det går bra för honom. I början av veckan började han träna individuellt och igår och idag har han tränat med gruppen. Morgondagens träning kommer att bli fundamental då det är då vi tar beslut om vad vi ska göra. Självklart är det bra nyheter både för honom och för laget om han blir uttagen, säger Pioli enligt Sky Sport Italia.

SE ÄVEN: Hyllningen till Zlatan Ibrahimovic: ”Då hade han vunnit Ballon d’Or”

Previous articleBrahim Diaz: ”Zlatan älskar min spelstil”
Next articleLagkamraten efter Zlatans comeback: ”Jag älskar honom”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here