Home Lag & klubbar Galiani: ”Zlatan hänger den som inte springer”

Galiani: ”Zlatan hänger den som inte springer”

255
0
Galiani: "Zlatan hänger den som inte springer"
FOTO: BILDBYRÅN

Galliani hyllan Zlatan

AC Milans vicepresident Adriano Galliani hyllar svensken i en intervju. Detta kort efter att återkomsten är ett faktum.

Zlatan Ibrahimovic är klar för en återkomst till AC Milan. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2020 med option på ett år till. Ibra förväntas genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och göra sin första träning den 2 januari.

Nu uttalar sig Milans vicepresident Adriano Galliani om Zlatan.

– Zlatan har en sådan stark moral, karisma och en beslutsamhet som alltid kommer att vara avgörande. Under mina 31 år i Milan har jag aldrig sett en annan spelare hänga upp en lagkamrat på väggen för att han inte jobbade tillräckligt hårt. Jag har förstås sett bråk, men ingen som i ordets bokstavliga mening hängt upp någon annan på väggen. Sådan är Ibra och han kommer att göra det igen om han ser en spelare som inte gör sitt bästa på träningen. Han kommer faktiskt att känna ett ännu större ansvar denna gång: Zlatan kommer med frisk luft, säger Galliani till Gazzetta dello Sport.

Zlatan återvänder till Milan vid 38 års ålder. Han har tidigare spenderat två säsonger på San Siro där det blev 85 matcher och 56 mål. Serie A-klubben sitter nu dock i en annan sits.

– Tekniskt sett kan han göra skillnad. Han har en enorm fysik, och om 15 dagar kommer han att vara i bästa slag. Det kommer att vara avgörande både på och vid sidan av planen, säger Galliani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here