Home Lag & klubbar Galaxy föll i natt i Zlatans frånvaro

Galaxy föll i natt i Zlatans frånvaro

173
0
Galaxy föll i natt i Zlatans frånvaro

Galaxy faller i tabellen

Zlatan Ibrahimovic och hans Galaxy har tidigare gått väldigt bra i MLS. Nu har man dock förlorat sina fyra senaste matcher, den senaste inatt.

LA Galaxy inledde MLS-säsongen 2019 med endast en förlust på de första nio matcherna. Med Zlatan Ibrahimovic längst fram gick laget som tåget och var länge uppe i toppen av gruppen i den västra konferensen. Under den senaste månaden har det dock gått allt sämre för Zlatan och hans lagkamrater och under natten till måndag åkte man på en ny förlust.

Då Zlatan straffats med en avstängning på två matcher fick Galaxy klara sig utan svensken inatt och det gick inget vidare när man ställdes mot Colorado Rapids. LA Galaxy förlorade nämligen på hemmaplan med 0-1 mot tabelljumbon som endast tagit två poäng på elva matcher inför mötet på StubHub Arena.

LA Galaxy har det svårt utan Zlatan Ibrahimovic och man måste klara sig utan svensken även nästa omgång då man ställs mot Orlando City på bortaplan den 24 maj.

Zlatan ibrahimovic förväntas vara tillbaka till mötet med Sporting Kansas City som spelas den 30 maj, detta på bortaplan för Zlatans del.

LA Galaxy ligger efter den senaste tidens förluster på femte plats i tabellen som leds av rivalerna Los Angeles FC.

SE ÄVEN: Klart: Zlatan liv blir film – har premiär 2021

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here