Home Lag & klubbar Emil Forsberg: ”Zlatan Ibrahimovic är ett lejon”

Emil Forsberg: ”Zlatan Ibrahimovic är ett lejon”

3856
0
Emil Forsberg: "Zlatan Ibrahimovic är ett lejon"
foto: bildbyrån

Emil Forsberg är en av Sveriges fotbollsspelare. Nu hyllar han den tidigare landslagskollegan Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har under de senaste åren identifierat sig som ett lejon och gjorde flera uttalanden där han jämför sig själv med savannens konung.

Nu hyllas Ibra av sin tidigare landslagskamrat Emil Forsberg som säger att Ibrahimovic är ett lejon. Detta efter en fråga om mittfältaren själv spelar fotboll vid 39 års ålder.

– Inte på samma nivå som honom. Han är en världsstjärna. Han vet exakt var han ska vara för att göra målen och för att hjälpa sina lagkamrater. Han gör det fortfarande bra och jag är glad för hans skull. Jag är inte förvånad, han är ett lejon, säger Forsberg i en intervju med Kicker.

Emil Forsberg har två år kvar på sitt kontrakt med RB Leipzig och har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt. Nu säger han dock att en flytt inte finns i planerna.

– Jag är inte färdig här. Jag har två år kvar på kontraktet och jag känner mig väldigt tillfreds. Vi har ett fantastiskt lag med många spelare som sitter på stor potential. Jag utgår ifrån att jag stannar, säger Forsberg in en intervju med Kicker.

SE ÄVEN: VIDEO: Zlatans kanonmål gav AC Milan tre poäng

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here