Home Lag & klubbar Emil Forsberg: ”Säker på att Zlatan spelar i VM”

Emil Forsberg: ”Säker på att Zlatan spelar i VM”

716
0
Emil Forsberg:
FOTO: BILDBYRÅN

Det blev inget EM för Zlatan Ibrahimovic på grund av skada. Nu säger Emil Forsberg att han är säkert på att ”Ibra” spelar i VM nästa år.

Tidigare i veckan rapporterade SVT att Zlatan Ibrahimovic fortsätter i landslaget. Janne Andersson uttalade sig då och sa att han kommer ta ut superstjärnan om han är frisk när truppen ska sättas.

Nu säger landslagskollegan Emil Forsberg att han är säker på att Zlatan kommer att spela med Blågult i VM nästa vinter.

– Alla lag är bättre med Zlatan än utan, och så är det med oss också. Det är synd att han inte var med, men jag är säker på att han kommer att spela i VM. Zlatan är nästan 40 år och fortfarande en toppspelare i Milan, säger han till tyska Sportbuzzer och fortsätter:

– Han är en spelare för stora matcher. Han och hans karriär är otrolig.

Forsberg kommenterar även sin egen framtid.

– Jag älskar mitt liv, har en bra familj och det bästa jobbet i världen. Det förändras inte för att jag blir 30. Jag tror att totalpaketet Forsberg nästan är komplett. Jag har spelat många matcher, stora matcher. Jag har lärt mig mycket från flera topptränare. Jag känner min kropp och vill bli ännu bättre. Jag sätter inga gränser för mig själv. Kanske spelar jag till jag är 40 år, och sedan tränar jag RB Leipzig och vinner två-tre titlar, avslutar han skrattandes.

Spelaren har kontrakt med Leipzig till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Tidningen om Zlatan: “Lejonet är hungrigt”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here