Home Lag & klubbar Efter skaderapporten – Zlatan visar upp nytt vrålåk

Efter skaderapporten – Zlatan visar upp nytt vrålåk

3433
0
Efter skaderapporten - Zlatan visar upp nytt vrålåk
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic smyger inte med att han gillar bilar och fordon. Nu har den svenske superstjärnan införskaffat sig ett nytt tillskott i garaget, en Harley Davidson.

Att Zlatan Ibrahimovic gillar bilar och andra fordon är ingen hemlighet. Svensken har vid flera tillfället visat upp sina vrålåk och har ett garage med över tio bilar som får många bilentusiaster att tappa hakan. Nu har Ibra införskaffat sig ännu en leksak till sin samling, denna gången blev det dock bara en motorcykel.

Under tisdagen visade Ibrahimovic upp sin nya Harley Davidson med ett foto på sociala medier. Detta tillsammans med lagkamraten Hakan Çalhanoglu. Motorcykeln är av modell Fatboy och är en av de nyaste modellerna som märket tagit fram. Den värderas till 400 000 kronor men kan vara dyrare efter flertalet förändringar så som annat styre, sadel och större fälgar.

”En hoj för dig som har mycket pengar men inte vet något”

Flera medier har blivit imponerade av Zlatans vrålåk. Någon som dock inte är lika imponerad är Jan Erik Berggren som är bilexpert på Teknikens värld.

– Vet du inget om Harley-Davidson men har pengar köper du en sån. Alla Harley-Davidsonmodeller är snygga att se på men kassa att köra, säger han enligt Expressen.

– Med en så stor och tydlig personlighet på planen tror man att han kör något mer äkta.

Som vadå menar du?

– En äldre hoj, en klassiker. Eller en italiensk sporthoj. Men det där är ju tycke och smak förstås.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Rollin @hakancalhanoglu

Ett inlägg delat av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here