Home Lag & klubbar Bekräftar: Zlatan lämnar beslut om ett par veckor

Bekräftar: Zlatan lämnar beslut om ett par veckor

835
0
Bekräftar: Zlatan lämnar beslut om ett par veckor
FOTO: BILDBYRÅN

 Zlatan kan stanna i LA Galaxy

Superanfallaren har ett erbjudande att stanna i LA Galaxy ytterligare en säsong. Nu uttalar sig sportchefen Dennis te Kloese om situationen.

LA Galaxy går förhoppningsfullt och väntar på att Zlatan Ibrahimovic ska fortsätta i klubben ytterligare en säsong. Den gångna säsongen blev det 31 mål på 30 matcher för Malmösonen. Nu vill MLS-klubben förlänga med Ibra och förväntar sig ett beslut inom ett par veckor.

Nu säger Sportchefen Dennis te Kloese att man förväntar sig ett svar inom kort. Detta då andra förlängningar måste vara gjorda innan den 21 november.

– Vi måste vara försiktiga gällande den här situationen. Han gjorde en enorm mängd mål och även hans status och rykte är enormt. Det är en lyx att ha honom men jag vet också att han har olika alternativ. Under de kommande dagarna kommer vi ha en bra lösning, säger te Kloese enligt La Sports Access.

– Vem skulle inte vilja ha Ibra? Vi går inte vidare innan vi suttit ner med honom och fått höra vad han vill. En spelare som har så stor påverkan både på vår liga och klubb förtjänar all respekt i världen.

Zlatan Ibrahimovic gjorde 31 mål på 30 matcher för Galaxy den gångna säsongen.

SE ÄVEN: Bologna säkra: “Zlatan är en möjlighet för oss”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here