Home Lag & klubbar Bekräftar: Milan vill förlänga med Zlatan redan nu

Bekräftar: Milan vill förlänga med Zlatan redan nu

6670
0
Bekräftar: Milan vill förlänga med Zlatan redan nu
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan kan skriva på nytt kontrakt med Milan

Svensken som återvände till AC Milan i januari månad med option på även nästa säsong kan förlänga redan nu. Det bekräftar direktören Zvonimir Boban.

Zlatan Ibrahimovic har lyft AC Milan sedan flytten från LA Galaxy i vintras. Totalt har det blivit tre mål på nio matcher för svensken. Nu berättar Milans direktör Zvonimir Boban om hur värvningen gick till.

– Paolo (Maldini) ringde honom först och sedan fortsatte jag diskussionerna, delvis med anledning av språket, men också med anledning av att vi båda är från Balkan, säger han till italienska tidningen La Gazzetta dello Sport enligt Football-Italia och fortsätter:

– Det var underhållande när han ringde till mig klockan 22.00 på julafton och sa: ”Boban, grattis till Milan, du har fått Ibrahimovic. God jul och vi ses snart”.

Boban bekräftar även att Milan vill behålla svensken och att man inom kort kommer förhandla med Ibra om att stanna.

– Alla kan se vilken påverkan Zlatan har haft. Han är en speciell spelare. Jag ser inte att det finns några problem med att vi börjar diskutera en möjlig förlängning över nästa säsong oavsett lagets resultat i slutändan. Vi borde göra det nu, säger han.

Enligt italiensk press kommer Zlatan tjäna drygt 63 miljoner kronor om han skriver på ett nytt ettårskontrakt med San Siro-klubben.

SE ÄVEN: Vieri: “Då slutar Zlatan med fotboll”

bet365

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here