Home Lag & klubbar Alexander Isak lämnar nummer elva till Zlatan Ibrahimovic

Alexander Isak lämnar nummer elva till Zlatan Ibrahimovic

1291
0
Alexander Isak lämnar nummer elva till Zlatan Ibrahimovic
FOTO: BILDBYRÅN

Alexander Isak lämnar ifrån sig tröjnummer elva då Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget. Nu berättar 39-åringen hur det hela gick till.

Alexander Isak har under sin tid i landslaget burit tröjnummer elva. Nu får Real Sociedad-stjärnan dock lämna ifrån sig numret då Zlatan Ibrahimovic, 39, är tillbaka i truppen. Något AC Milan-stjärnan berättar.

– Jag frågade Isak snällt om jag kunde få elvan. Då sa han: ”Du får den men jag vill ha tillbaka den om sex-sju år när du slutar”. Sen fick jag ett samtal från Emil (Forsberg) som sa: ”Du ska ha tian”. Men jag svarade: ”Nej, du ska ha den”. Men det här är ett nytt kapitel. Jag är glad om jag får elvan. Isak var schysst, sa den 39-årige stjärnan enligt Fotbollskanalen.

Isak berättar att det inte var några konstigheter att byta tröjnummer.

– Han ställde frågan på ett väldigt trevligt sätt och för mig var det inga konstigheter. Jag har inte haft det numret i mer än två samlingar. Det var absolut inga konstigheter. Sen skämtade jag lite om att det fan är möjligt att han spelar i sex-sju år till. Det var inget mer med det, säger Isak.

Isak kommer istället att bära nummer 15, något han inte har några problem med.

– Jag har haft nummer 15 tidigare i svenska landslaget. Jag har gått runt på lite olika nummer. Så det är inget problem.

Mycket tyder på att Ibrahimovic och Isak kommer bilda anfallspar i torsdagens startelva i VM-kvalet mot Georgien.

SE ÄVEN: Zlatan Ibrahimovic: “Jag ska vinna EM”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here