Home Lag & klubbar Alexander Axén: ”Zlatan kommer avsluta i Hammarby”

Alexander Axén: ”Zlatan kommer avsluta i Hammarby”

731
0
Alexander Axén: "Zlatan kommer avsluta i Hammarby"
FOTO: BILDBYRÅN

Axen tror Zlatan avslutar i Hammarby

TV-experten Alexander Axén säger att han tror Zlatan avslutar sin fotbollskarriär i Hammarby. Klubben som han äger 25 procent av.

Mycket pekar på att Zlatan Ibrahimovic inte kommer att förlänga sitt kontrakt med AC Milan över nästa säsong. Istället ser svensken ut att lägga skorna på hyllan och ägna tid åt sitt ägarskap i Hammarby. Nu uttalar sig tv-experten och tränaren Alexander Axén och säger att han tror Zlatan avslutar sin karriär som fotbollsspelare i Allsvenskan och Hammarby.

– Jag har fått en känsla att han kommer spela i Hammarby. Han spelar väl klart i Milan om det blir någon säsong överhuvudtaget. Sen kommer han att avsluta i Hammarby, säger han i programmet Uppsnack Allsvenskan.

Axén menar att reaktionerna i Malmö gjort att Ibra kan tänka sig att spela i Bajen.

– Det är en känsla som jag har fått, speciellt eftersom Malmö har gått så hårt åt honom. Jag tror att han definitivt vill visa Malmö att det inte skulle göra någonting att vinna guld här. Man har nog retat upp Zlatan så mycket att han faktiskt funderar på det här, säger Axén och fortsätter:

– Då säger alla rakt ut att det är konstgräs, allsvenskan och att han har massa att förlora. Men det är just det här med Zlatan, att han alltid gör det oväntade på planen och utanför. Det skulle inte förvåna mig om han gör några matcher i Hammarby.

”Kommer hjälp till vid sidan”

För endast ett par dagar sedan uttalade sig Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Svenska Dagbladet om möjligheten att spela för Hammarby.

– Jag kommer hjälpa till med saker utanför planen, sa 38-åringen då.

SE ÄVEN: Zlatan om karantänen: “Möblerar om och tränar på gymmet”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here