Home Zlatans mamma Jurka Gravić

Zlatans mamma Jurka Gravić

Jurka Gravić Zlatans mamma
Foto: Clarion Hotel Malmö Live

Jurka Gravić är Zlatans mamma – allt om Zlatan Ibrahimovic mamma!

Vad heter Zlatans mamma? Lever Zlatans mamma? Var kommer Zlatans mamma ifrån? Jurka Gravić är namnet på Zlatans mamma. Här kan du läsa ifall Zlatans mamma lever och om hennes ursprung och var hon kommer ifrån och vart hon bor idag. Du kan även läsa om vad Zlatans mamma jobbar med och vad hon gör idag. Se och spela på fotboll =>

Zlatans mamma, Jurka Gravić, är en central figur i den berättelse som omger fotbollslegendaren Zlatan Ibrahimović. Född i Kroatien och uppvuxen i ett område som präglades av både kamp och motstånd, har Jurka format en stark och motståndskraftig personlighet som har präglat Zlatans liv och karriär på många sätt.

Som ensamstående förälder till Zlatan och hans syskon i Malmö har Jurka navigerat genom utmaningar och prövningar med en oöverträffad styrka och beslutsamhet. Hennes inflytande och stöd har varit en stabil grund för Zlatans framgångar både på och utanför fotbollsplanen, och hennes historia ger en fascinerande inblick i den starka kvinnliga närvaron bakom en av världens mest hyllade idrottare. Se och spela på fotboll =>

Jurka Gravić är Zlatans mamma - allt om Zlatan Ibrahimovic mamma!

Vem är Zlatans mamma?

Vad heter Zlatans mamma? Zlatans mamma heter Jurka Gravić och hon är en av Zlatans föräldrar ihop med Zlatans pappa Sefik Ibrahimovic.

Var är Zlatans mamma från? Var kommer Zlatans mamma från?

Varifrån kommer Zlatans mamma? Zlatans mamma ursprung är Kroatien. Jurka Gravic, Zlatans mamma, föddes i Zadars län i Kroatien innan hon emigrerade till Sverige där hon bland annat födde Zlatan.

Zlatans mamma ålder – hur gammal är Zlatans mamma?

Hur många år är Zlatans mamma? Zlatans mamma, Jurka Gravić, är 73 år gammal. Zlatans mamma föddes den 16 april 1951 och fyller därmed 73 år under 2024.

Lever Zlatans mamma?

Ja, Zlatans mamma lever fortfarande. Jurka Gravić lever och hon är fortfarande pigg för sin ålder.

Har Zlatan kontakt med sin mamma?

Ja, Zlatan har fortfarande en stark kontakt med sin mamma Jurka som genomgående varit en av de viktigaste personerna i Zlatans liv.

Zlatans mamma och pappa gifta fortfarande?

Vad heter Zlatans mamma och pappa? Vad heter Zlatans föräldrar och är de gifta fortfarande? Svaret på den frågan är att Zlatans mamma heter Jurka Gravic och att Zlatans pappa heter Sefik Ibrahimovic. Nej, de är inte längre gifta. Zlatans föräldrar skildes när Zlatan bara var två år gammal och han turades om att bo hos mamma och pappa under uppväxten.

Var bor Zlatans mamma?

Zlatans mamma adress? Zlatans mamma bor i en lägenhet i Malmö. I en intervju från 2008 berättade Zlatan att han ordnat en lägenhet till sin mamma i ett radhusområde i Malmö, men det är oklart om det är den lägenheten hon bor kvar i än i dag.

Vad hände med Zlatans mamma? Vad gör Zlatans mamma?

Vad hände med Zlatans mamma? Zlatans mamma jobbade som städerska under Zlatans uppväxt och fortsatte göra det även när Zlatan blev fotbollsproffs och började tjäna stora pengar. Hon satte en stor stolthet i att fortsätta arbeta även fast Zlatan försökte övertyga henne om att sluta. Nu kan vi dock anta att Zlatans mamma gått i pension.

Jurka Gravić besöker Zlatans svit på Clarion Hotel Malmö Live 

Zlatans mamma besöker Clarion Hotel Malmö Live för se med egna ögon det som alla tidningar surrat om den senaste tiden, nämligen vår deras Zlatan svit. Zlatan sviten finns på våning 23. I Zlatan sviten så får man en underbar utsikt över Malmö från 70 meter höjd. Självklart så gillade hon Zlatan sviten och godkände hon den. Nedan kan du se en fin bild av Zlatans mamma och hennes son återförenade i Zlatan sviten.
Zlatans mamma Jurka Gravić
Foto: Clarion Hotel Malmö Live

Zlatans mamma - allt om Zlatan Ibrahimovics mamma Jurka Gravić!

Mer om Zlatans mamma och föräldrar på Zlatanism

Det var allt om Zlatans mamma Jurka Gravic för den här gången. Läs vidare på zlatanism.se för att ta del av mer om Zlatans familj, syskon, barn, söner med mera!