Home Helena Seger ung

Helena Seger ung

Helena Seger ung - så var hennes uppväxt som ung innan Helena Seger Zlatan träffades!
Helena Seger ung skådespelare i Cozmoz (1989) – Foto: SVT

Helena Seger ung – så var hennes uppväxt som ung innan Helena Seger Zlatan träffades!

Hur var Helena Seger som ung innan hon och Zlatan träffades? Det finns inte mycket information om när Helena Seger var ung och hennes uppväxt samt hur hon var som ung innan hon träffade Zlatan. Självklart vill många vet mer om hur Helena Seger var innan hon träffade Zlatan Ibrahimovic och innan hon blev ”Zlatans fru”.

Helena Seger föddes den 25 augusti 1970 i Lindesberg utanför Örebro och inledde i ungdomen en karriär i modebranschen. Hon kom även att ägna sig åt marknadsföring och företagsledning. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger ung - så var hennes uppväxt som en ung innan Helena Seger Zlatan träffades!

Sett till karriären var Helena Seger ung när det tog fart

Sett till karriären så var Helena Seger ung när hon påbörjade sin yrkesbana. Redan innan Helena var 30 år gammal hade hon skapat sig ett imponerande cv.

Helena Seger har gått från att jobba i en JC-butik till att bli en av världens mest kända ”fotbollsfruar”, även om det är en benämning hon inte gillar överhuvudtaget.

Helena Segers unga yrkesliv förde henne genom olika branscher såsom bilindustrin och fastighetssektorn. Under denna resa utvecklade hon en imponerande kompetens inom strategisk planering och varumärkesförvaltning.

Hennes förmåga att förena kreativa idéer med en stark förståelse för affärsverksamhet gjorde henne till en oumbärlig tillgång för varje organisation hon var involverad i.

Helena Seger har etablerat sig som en framstående personlighet inte bara genom sin partnerskap med Zlatan Ibrahimović, utan också som en självständig och välrespekterad affärskvinna. Hennes karriär spänner över flera decennier och har präglats av en rik mångfald av erfarenheter och framgångar. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger ung - så var hennes uppväxt som en ung innan Helena Seger Zlatan träffades!

Uppväxt innan Helena Seger Zlatan träffades

Det är sällsynt att få detaljer om Helena Segers familjeliv, men perioden före hennes berömmelse i den fotbollsälskande världen förblir ännu mer dold i skuggorna.

Vad som är känt är att Helena Seger, född och uppvuxen i Lindesberg, alltid har utmärkt sig genom sin ambition och drivkraft. Redan som tonåring arbetade hon extra på en Gul & Blå-butik.

Vid 17 års ålder flyttade hon till Malmö för att fortsätta sina studier samtidigt som hon höll flera jobb, inklusive en period som bartender på krogen Slagthuset under 1990-talet.

– Helena var en jätteduktig bartender och en bra säljare. Vi var väldigt nöjda med henne. Hon var tydlig och bestämd, på ett positivt sätt, sa Slagthusets tidigare ägare Claes Schmidt till Kvällsposten 2017. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger flyttade till Malmö som ung

Helena flyttade till Malmö vid 17 års ålder för att gå sista året på gymnasiet på Latinskolan. Där minns hennes klasskamrater henne som glad och positiv. Redan då visade hon en stark målmedvetenhet.

En av hennes tidigare klasskamrater, Birgitta Andersson, 43 år gammal från Bunkeflostrand, har ingen direkt kontakt med Helena idag, men minns tydligt hennes mod.

– Helena var jättetrevlig i skolan, hon var reko på alla sätt och vis. Och hon var rätt tuff, annars flyttar man inte i den åldern. Hon var en modig människa. Det är häftigt att hon har kommit så långt, säger Birgitta.

Helena började arbeta tidigt och hade flera olika jobb, inklusive bartender på Slagthuset i Malmö, modelluppdrag och butikschef på JC och Gul & Blå.

Efter att ha studerat marknadsföring arbetade Helena först för Malaco Leaf och senare för lågprisflygbolaget Flyme. Se och spela på fotboll =>

En ung Helena Seger gjorde karriär snabbt

Sett till när allt tog fart så var Helena Seger ung när hon inledde en snabb karriär. Ganska snabbt gick hon från att bartender till en framgångsrik karriärkvinna på en kort tid. Zlatan gick fortfarande i lågstadiet när Helena Seger inledde sin karriär.

Bland de detaljer som omger hennes tidigare okända liv med arbete på krogar och fastighetsaffärer finns en helt annan aspekt. Helena var endast 18 år gammal när hon fick en huvudroll i SVT, en roll som nu är nästan bortglömd.

Idag är Helena Seger, 50 år gammal, mest känd som partnern till Zlatan Ibrahimovic, 39 år, med vilken hon har sönerna Maximilian, 14 år, och Vincent, 12 år.

Paret möttes 2002 när Helena var en 32-årig toppchef och Zlatan var ett 21-årigt fotbollsproffs i Ajax. Sedan deras relation blev offentlig har Helena ständigt varit föremål för pressbevakning, samtidigt som hon har värnat om sin integritet med stor bestämdhet. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger gjorde miljonaffärer redan som ung

Vänner har beskrivit Helena Seger som en person som alltid hade flera jobb samtidigt och tjänade sina egna pengar.

– Helena hade ju en egen Harley Davidson redan när hon var 18. När hon var 30 nånting köpte hon en egen gård som hon renoverade upp. Så där har hon alltid hållit på, sa en vän från Malmö till Aftonbladet år 2010.

Den gården sålde hon senare och uppges ha gjort en vinst på över fyra miljoner kronor.

Det är också värt att notera att Helena Seger var på väg mot ett publikt genombrott redan i slutet av 1980-talet, en detalj som många har glömt bort. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger ung - så var hennes uppväxt som en ung innan Helena Seger Zlatan träffades!

Helena Seger ung skådespelare med huvudroll i SVT-serien ”Cozmoz”

När Helena var 18 år gammal och precis hade avslutat gymnasiet fick hon en av huvudrollerna i SVT-serien ”Cozmoz”.

Serien skapades av Per Dunsö och Ola Ström, den humoristiska duon bakom de populära programmen ”Solstollarna” och ”Toffelhjältarna” som sändes på SVT under mitten av 1980-talet.

”Cozmoz” skulle bli duons nästa framgångsrika projekt efter ”Solstollarna”. Handlingen kretsade kring två utomjordingar vars rymdskepp havererade och kraschade vid en svensk skola som just då hade rymdtema – en intrig som ledde till en rad komiska förvecklingar.

Helena Seger tilldelades rollen som Annika, en av tonårseleverna på skolan, efter att hon hade träffat Ola Ström på ett diskotek i Malmö och blivit inbjuden att provspela för rollen.

– Det är svårt att bedöma henne som skådis, men hon var en skön arbetskamrat. Hon var alltid väldigt påläst, alltid i tid. Hon gjorde ett bra jobb helt enkelt, sade Per Dunsö till Expressen 2017.

Per Dunsö hajade till när det blev känt att Helena Seger var Zlatan Ibrahimovic flickvän.

Ola Ström, som träffade Helena Seger och handplockade henne till huvudrollen i Cozmoz, öser lovord över Helena.

– Hon var underbar. Perfekt att jobba med och alltid glad. Hon hade definitivt kunnat ha en framtid som skådespelerska, sade han till Aftonbladet 2006. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger ung i SVT-serien Cozmoz
Foto: SVT – Helena Seger spelade Annika i SVT-serien ”Cozmoz”

Helena Seger nära att gå in i väggen efter att ha träffat Zlatan

Så blev det inte – ”Cozmoz” blev inte någon stor framgång och Helena Seger valde helt andra vägar för sin karriär. Efter sina studier inom marknadsföring arbetade hon till exempel som produktchef på Malaco, marknadsförare på Swedish Match och marknadschef på flygbolaget Fly Me.

Det sistnämnda arbetet tog Helena efter att hon träffade Zlatan Ibrahimovic. Trots att hon pendlade till honom i Amsterdam och senare Turin arbetade hon hårt. Helena har öppet berättat för Elle att hon närmade sig en utbrändhet.

Det var först när paret fick barn som hon beslutade att sluta arbeta för att ta hand om familjen. Helena Seger har dock inte valt att leva ett liv som en traditionell ”lyxhustru”.

– Jag tar hand om mina män själv, utan städerska eller nanny, för jag vill verkligen ha ett så normalt liv som möjligt, har Helena sagt till Elle. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger barn och familj – Zlatans barn och söner!

Zlatan och Helena har varit tillsammans, men de har inte gift sig, utan de har varit sambos i mer än 20 år. Det är viktigt att notera att Helena och Zlatan inte är gifta; de är fortfarande sambor.

Trots att Zlatan har friat till Helena en gång, valde hon att säga nej till äktenskapet. Hon är alltså inte Zlatan Ibrahimovics fru som många tror.

De har två barn tillsammans som heter Maximilian Ibrahimovic och Vincent Seger IbrahimovicZlatans söner delar sina pappas passion för fotboll, och det återstår att se om de kommer att följa hans framgångsrika fotspår. Se och spela på fotboll =>

Helena Seger ung - så var hennes uppväxt som en ung innan Helena Seger Zlatan träffades!

Helena Segers olika jobb ung kvinna

Här är alla jobb som Helena Seger hade som tonåring och ung. Tack vare alla jobb och hennes näsa för affärer så har Helena Seger förmögenhet och pengar vuxit sig allt större genom åren.

  • Gul & Blå-butik
  • JC-butik
  • Skådespelare – fick en huvudrollerna i SVT-serien ”Cozmoz” som 18-åring.
  • Produktchef på Malaco,
  • Marknadsförare på Swedish Match
  • Marknadschef på flygbolaget Fly Me.