Home Blog

Historien om Zlatans delägarskap i Bethard

Historien om Zlatans delägarskap i Bethard
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic har gjort sig ett stort namn som fotbollsspelare och den dag han beslutar sig för att lägga skorna på hyllan kommer Sverige att gå miste om en av sina mest ikoniska spelare någonsin. Det är få spelare i världsfotbollen som har en lika imponerande meritlista som Zlatan och han kommer bli ihågkommen för de många titlarna och oförglömliga målen som han har gjort genom åren. Men Zlatan är mycket mer än bara fotbollsspelare. Hans namn är ett starkt varumärke som många företag och organisationer vill förknippas med samtidigt som hans aura och vinnarmentalitet är något som alla ledare vill att arbetsgrupper ska se upp till.

Därför var det inte så konstigt att det Malta baserade spelbolaget Bethard kontaktade Ibrahimovic för att diskutera en gemensam framtid. Diskussionerna bar frukt och i mars 2018 offentliggjordes det att Zlatan blev delägare i företaget.

Bethard – spelbolag med bas på Malta

Bethard är ett av många spelbolag som har grundats på Medelhavsön Malta under 2010-talet. Det var en grupp svenska killar från Skåne som startade verksamheten 2012. Företaget VD och medgrundare heter Erik Skarp som är en sann entreprenör.

Utöver spelbolaget så har han även varit med att starta marknadsföringsbyrån Raketech. Det är ett företag som hjälper casinospel är att hitta rätt operatör att husera hos. Eftersom han arbetade dagligen med att hjälpa andra att söka efter det bästa spelbolaget i Sverige föll det sig naturligt att han själv startade ett bolag inom branschen.

Bethard hade en stark vilja att växa

Visionen var glasklar för Erik Skarp och gänget när de sjösatte sitt projekt med Bethard Group. De skulle bli Europas ledande speloperatör och därför utarbetade de en plan för att ta nya marknadsandelar. För att lyckas behövde flera olika faktorer falla på plats.

  • Bethard behövde en marknadsledande plattform
  • Företaget var i behov av attraktiva spellicenser
  • För att sticka ut ur mängden behövdes en tydlig marknadsföringsstrategi

Efter att företaget hade införskaffat en maltesisk och en brittisk licens var det dags att se över hur man på bästa sätt kunde ta sig in på nya marknader likt Spanien och förbereda sig inför införandet av den svenska spellicensen. Därför ingicks ett samarbete med Zlatan Ibrahimovic som tack vare sina idrottsliga prestationer var flitigt förekommande i sportnyheter runt om i världen. Associationen med Zlatan skulle driva företaget mot nya höjder.

I en intervju med SvD uppgav Erik Skarp att ambitionen var att växa 300 procent och för att nå dit skulle 150 miljoner kronor spenderas på marknadsföring.

I pressmeddelandet från Bethard där det framgick att Zlatan blev delägare framkom ytterligare information om tillväxtplanerna; bland annat var ambitionen att utöka antalet spellicenser i Europa. Vid tillfället hade de bara en maltesiskt och den eftertraktade brittiska licensen.

Sedan dess har fler licenser tillkommit, till exempel den svenska 2019. Dessutom kan de nu bedriva sin verksamhet i andra länder som exempelvis Spanien efter att Bethard har blivit en licensierad operatör även där.

Att äga andelar i spelbolag blev problematiskt för Zlatan

Samtidigt som Zlatan blev delägare i Bethard fortsatte han sin professionella karriär på högsta nivå. När nyheten blev offentlig spelade han fortfarande i världens bästa fotbollsliga, engelska Premier League, för den anrika klubben Manchester United.

Det medförde problem på grund av att ligans regler förbjuder aktiva spelare att äga och driva spelbolag. Därför riskerade Zlatan att bli bötfälld av det engelska fotbollsförbundet FA.

Även längre fram i karriären skulle delägarskapet medföra problem. Den 26 april 2021 rapporterade Yahoo att UEFA utredde om Zlatan bröt mot reglerna rörande etik och disciplin genom att äga 10 procent av spelbolaget. Därmed riskerade Sveriges genom tiderna bästa fotbollsspelare höga böter, upp till 86 000 brittiska pund. I värsta fall kan spelare bli avstängda från den sport de är aktiva inom i upp till tre år, enligt regelverket.

Zlatan gjorde reklam för Bethard

Zlatan har alltid tagit stor plats, bland annat redogjorde han för innehavet av sina vrålåk i den första självbiografin. Han har pratat om viktiga samhällsfrågor och synts och hörts utanför planen i olika sammanhang.

För att hjälpa Bethard att nå sitt uttalade mål att bli en av de ledande spelaktörerna och nästa generations spelbolag, har han synts i marknadsföringen. Bland annat har han spelat in reklamfilmer tillsammans med TV-profilen Sladjan Osmanagic.

Utöver att spela in reklammaterial för den svenska marknaden skapades även filmer som riktade sig mot personer som talar BKS – bosniska, kroatiska och serbiska.

Den 29 mars kritiserades BKS-versionen i svenska medier för att den innehöll grovt och olämpligt språkbruk. I filmen där Zlatan och skådespelaren Dragomir Mrsic deltog användes fraser kopplade till sexuella handlingar, något som rapporterades i SVT:s artikel ”Zlatan kritiseras för svordomsosande reklamfilm”.

VNL avslöjar Zlatans ord i förlängningen mot Tjeckien

VNL avslöjar Zlatans ord i förlängningen mot Tjeckien
FOTO: BILDBYRÅN

Sverige slog tidigare i veckan Tjeckien i playoff-semifinalen till VM i Qatar. Nu avslöjar Victor Nilsson Lindelöf vad Zlatan Ibrahimovic sa till laget inför förlängningen.

Sverige är endast en match från spel i VM i Qatar till vintern. Man måste dock slå ett Polen som gick till final efter att Ryssland uteslutits. I semifinalen vann Sverige över Tjeckien med 1-0 efter förlängning.

Inför förlängningen var Zlatan Ibrahimovic, som var avstängd, en av dem som höll tal. Något Victor Nilsson Lindelöf avslöjar enligt Fotbollskanalen.

– Att hålla huvudet lugnt. Jag tror han blev lite rädd när jag sprang upp med bollen där. Han ville kanske att jag skulle stanna lite. Han malde mest på och försökte ge oss energi, så det var väldigt bra, sa ”Ibra” enligt Lindelöf.

”VNL” blickar nu fram emot finalen mot Polen på tisdag.

– Vi visade under förlängningen att vi är väldigt starka och tjeckerna orkade inte riktigt med oss under förlängningen. Det ska inte vara några problem. Vi har mött dem förut och vi vet vilket typ av lag Polen är. Vi kommer åka ner dit med stort självförtroende.

SE ÄVEN: Zlatan: ”Kommer alltid att vara samma person”

Zlatan: ”Kommer alltid att vara samma person”

Zlatan: ”Kommer alltid att vara samma person”
FOTO: BILDBYRÅN

I en lång intervju med UEFA går Zlatan Ibrahimovic karriären och berättar om dåtid, nutid och framtid.
– Oavsett vad som händer med mig kommer jag alltid att vara samma person, säger han.

Zlatan Ibrahimovic, 40, har sakta men säkert kommit tillbaka till fotbollsplanen efter sina hälseneproblem som höll honom borta från spel i nästan två månader. Anfallaren befinner sig för närvarande på Sveriges landslagssamling och laddar inför mötet med Polen i den avgörande playoff-finalen inför VM i Qatar senare i år.

I en intervju med UEFA berättar Ibrahimovic om hur hans start på fotbollskarriären var.

– Jag växte upp i Malmö i ett litet område som heter Rosengård, där bodde jag tills jag var 17. Jag var väldigt aktiv när jag var yngre. Folk kallar det för ett ”ghetto” men för mig var det ett paradis då jag hade allt jag ville ha. Jag hade vänner och var lycklig. Vi hade en fotboll och det gör folk glada. Det var billigt att spela fotboll, nästan gratis, man behövde endast ett par skor. Det går till och med att spela utan. Det var här det började och jag blev bara bättre och bättre.

Zlatan: "Kommer alltid att vara samma person"
Zlatan Ibrahimovic efter en bortamatch mot Halmstads BK i september 1999. FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan berättar även om hur mycket blev lättare när han fick sitt första kontrakt.

– När jag fick mitt första kontrakt [med Malmö FF] började jag plötsligt tjäna pengar på det jag älskade att göra. Pengar gjorde mig inte glad men det gjorde det enklare för mig. I början gick jag långa sträckor eller snodde jag en cykel, det är inte OK men vi alla gör dumheter. När jag fick ett kontrakt kunde jag skaffa körkort och en bil.

Vidare berättar anfallaren om sina barndomsidoler.

– Min pappa fick mig att titta mycket på Muhammad Ali och jag gillar hans karaktär. Han pratar, men han presterar och blir bättre. Man pratar inte för att man tror att man är någon, man pratar för att man har självförtroende.

När det kommer till idoler inom fotbollen berättar ”Ibra” att han såg upp till Ronaldo när han var yngre.

– För mig är historiens bäste fotbollsspelare Ronaldo, ”O Fenômeno”. Jag följde honom och såg upp till honom. Han gjorde sånt som alla andra ville göra och han gjorde saker som ingen sett tidigare. Därefter försökte folk härma honom. När vi spelade nere på gården försöker vi göra likadant. Senare har jag träffat honom och även spelat mot honom. Jag har inte spelat mot honom. Det var något overkligt som blev verkligt.

Under sin karriär som fotbollsspelare har Zlatan spelat i Nederländerna, Italien, Spanien, Frankrike och USA. Han säger dock att han inte glömmer var han kommer ifrån.

– Oavsett vad som händer med mig, framgång, pengar, kändisskap eller något annat så kommer jag alltid att vara samma person, jag kommer inte att ändras. Antingen gillar du mig eller så gör du inte det. Jag föddes inte för att övertyga folk att gilla mig.

Zlatan: "Kommer alltid att vara samma person"
Zlatan Ibrahimovic under mötet med Liverpool i Champions League i fjol. FOTO: BILDBYRÅN

Spela i Champions League vid 40 års ålder

Även om det blev uttåg i gruppspelet har säsongen 2021/2022 varit ännu ett år där svensken spelat i Champions League, detta vid 40 års ålder.

– Jag spelar med mycket känslor när jag spelar för Milan då det är en klubb som gav mig glädje. Det är den klubb där jag spenderat mest tid under min karriär. Efter ett par år av motgångar var det skönt att spela Champions League igen. Alla såg fram emot det och jag är väldigt glad att spela där igen.

Vidare berättar Zlatan vad turneringen betyder för honom och att det inte skulle påverka honom om han inte vinner turneringen under sin karriär.

– Det är en otrolig turnering. Jag har gjort ett par mål jag gillar väldigt mycket och jag har fått möjligheten att spela mot de bästa lagen och spelarna i Europa. Hur jag känner angående att jag aldrig vunnit titeln? På ett sätt hade det varit otroligt att vinna men att inte vinna skulle inte ändra mig som spelare. Jag blir inte en bättre spelare bara för att jag vinner titeln då jag är den bästa spelaren. Även den bäste spelaren kan inte vinna allt.

”Framtiden är inte skriven, jag planerar inte”

Ibrahimovic fyller 41 i höst. När det kommer till planer om framtiden säger Milan-stjärnan att han inte vet vad han kommer att göra.

– Framtiden är inte skriven, jag planerar inte utan vi får se vad som händer. Jag vill inte lägga av med fotbollen och sen ångra mig och säga att jag kunde fortsatt, det skulle jag ångra resten av mitt liv. Jag vill spela så länge jag kan. Jag kommer att spela tills jag ser att någon är bättre än mig, därför fortsätter jag att spela.

Han fortsätter:

– Jag vet att jag kommer att lägga av en dag och att jag inte kommer hatt ha adrenalin kvar. Det är ett problem då du får adrenaline av att spela fotboll. Du kan inte få det på något annat sätt då vi är programmerade. Vi gör samma sak varje dag. Vi vaknar upp, förbereder oss, tränar, äter och vilar. Dagen därpå är det samma sak. Jag har gjort det under 20 år och du får adrenaline av det. Så om du en dag plötsligt slutar och inte längre har en plan för dagen har du inget adrenaline längre. När det sker får du gå vidare och börja med något nytt.

Zlatan: "Kommer alltid att vara samma person"
FOTO: BILDBYRÅN

Ger tips till unga spelare

Ibrahimovic avslutar intervjun med att ge ett tips till alla unga fotbollsspelare.

– Ett standardsvar skulle vara ”tro på dig själv, var lycklig och aldrig ge upp”. Det är lätt att säga det men att göra det är den svåraste biten. Det gäller att ha en omkrets med bra människor och positiv energi, det hjälper väldigt mycket. När du har negativa människor runt omkring dig drar de ner dig. Det är precis som att de inte vill se dig lyckas. Mitt tips skulle vara att ”det är lätt och allt är möjligt, men allt beror på dig själv”.

SE ÄVEN: Zlatan om framtiden: ”Jag har lite panik”

Zlatan om framtiden: ”Jag har lite panik”

Zlatan om framtiden: ”Jag har lite panik”
FOTO: BILDBYRÅN

Sverige ställs mot Tjeckien i VM-playoff på torsdag. Vid förlust kan Zlatan Ibrahimovic ha gjort sin sista landskamp. Nu uttalar sig anfallaren sig om framtiden.
– Jag har lite panik, säger han.

Zlatan Ibrahimovic, 40, gjorde comeback i hopp om att ta Sverige till VM i Qatar i vinter. Anfallaren är avstängd i semifinalen mot Tjeckien och kan få speltid i finalen mot Polen. Skulle Sverige inte ta sig till mästerskapet kan ”Ibra” ha gjort sin sista landskamp. Nu uttalar sig huvudpersonen om saken.

– Lyssna, jag kommer fortsätta så länge jag kan, så länge jag kan komma med resultat. Men jag måste må bra. Jag ska ha ett liv efter fotbollen och jag vill må bra i det nya livet. Vi får se. Vi är inte där än. Vi ska ta oss till VM,  säger Milan-anfallaren.

Zlatan säger att han inte tänker på sitt slut i blågult. Något som det dock inte går att sticka under stol med är att svensken blir het om Sverige tar sig till VM, något som kan hjälpa honom till ett nytt kontrakt med AC Milan.

– Vi får se vad som händer. Jag ska må bra. Vi ska komma till en situation där jag ska prestera och inte bara tillföra utanför planen. Jag gör allt jag kan för att komma med det jag kan. Men där jag mår bäst är på planen. Jag är bara tacksam och glad över att jag är 40 år och fortsatt får spela på topp och att jag får representera mitt land.

Vidare säger Zlatan att han vill spela så länge som möjligt.

– Läget är som det är. Jag tar mig igenom alla de här mindre bra situationerna, det är svåra situationer. Jag försöker vara på planen. Men det är som det är, jag får acceptera det. Att det kan hända, att jag har otur (att det tar slut). Jag är bara glad och tacksam över att få spela fotboll.

Zlatan säger att han kommer att ha många erbjudanden när han väl lägger skorna på hyllan. Han säger dock att han kommer att sakna adrenalinet när han går ut på plan.

– Jag vill inte ångra något senare. Jag försöker maximera allt fullt ut. Jag har nyss kommit ut med en bok där jag skriver att jag har lite panik över att sluta spela fotboll. Jag har den där lilla rädslan: vad händer efteråt? Jag vet att jag kommer ha olika möjligheter efteråt, att jag kommer få många erbjudanden. Men det där adrenalinet som jag får på plan kommer jag inte få någon annanstans, säger ”Ibra” och fortsätter:

– Så det är då jag får den paniken. Jag ska forsätta så länge jag kan och bara njuta. Men det handlar om att må bra. Och jag tycker inte synd om mig själv.

När det kommer till känslan om att Zlatans landslagskarriär kan vara slut inom kort säger 40-åringen att vi inte kommer att vå se något liknande igen.

– Det är ni som kommer känna en sorg när jag slutar. Ni ska njuta medan jag är på planen. Ni kommer aldrig få se något liknande igen. Ni kommer få se Elanga, men ni kommer aldrig få se Ibrahimovic, säger han och skrattar.

SE ÄVEN: Janne Andersson: ”Tänker inte på Zlatans framtid i landslaget”

Janne Andersson: ”Tänker inte på Zlatans framtid i landslaget”

Janne Andersson: ”Tänker inte på Zlatans framtid i landslaget”
FOTO: BILDBYRÅN

På torsdag spelar Sverige playoff-semifinal till VM mot Tjeckien. En förlust här eller i finalen mot Polen kan innebära att Zlatans tid i landslaget är över. Förbundskapten Janne Andersson vill dock inte tänka på det.

Zlatan Ibrahimovic, 40, återvände överraskande till det svenska landslaget förra året. Det blev dock endast ett par framträdanden innan problem med hälsenan tvingade anfallaren till att vila. Nu är han tillbaka och efter ett par inhopp i Serie A har Ibrahimovic blivit uttagen till semifinalen i VM-playoff mot Tjeckien och en eventuell final mot Polen. ”Ibra” är avstängd i den första matchen men är aktuell för spel mot Polen om Sverige vinner den första matchen.

Vid förlust kan Ibrahimovic ha gjort sin sista landskamp. Det är dock något som förbundskapten Janne Andersson inte vill tänka på.

– Min tanke är så här: jag kommer inte fundera på någonting annat än att vi ska vinna på torsdag. Och gör vi det ska vi vinna på tisdag. Där är jag i mitt huvud, säger Andersson enligt Fotbollskanalen.

Vidare säger förbundskapten att Zlatan har en viktig roll i laget, detta även om han inte spelar.

– Zlatan har ju en enorm erfarenhet och för vår del som tappade en del erfarenhet i truppen efter EM är bara den delen av att han finns med bra. Han kan vara ett stöd för andra, han kan pusha och vägleda. Jag ser honom som en halv ledare. Han har en viktig roll även om han inte spelar och jag har det största förtroendet för honom där.

Sverige spelar mot Tjeckien på torsdagen den 24 mars. Matchen drar igång 20:45.

SE ÄVEN: Kulusevski: ”När Zlatan pratade om mig var det som julafton”

Kulusevski: ”När Zlatan pratade om mig var det som julafton”

Kulusevski: ”När Zlatan pratade om mig var det som julafton”
FOTO: BILDBYRÅN

Dejan Kulusevski menar att Zlatan Ibrahimovic gick först och öppnade dörren för honom och andra unga i Sverige.
– När han började nämna mitt namn som en spelare, var jag som ett barn på jul, säger han till The Guardian.

Efter en tung period i Juventus har Dejan Kulusevski blommat ut efter utlåningen till Tottenham. Den svenske landslagsspelaren har stått för två mål och fyra assist sedan ankomsten till London. Det är dock inte bara på klubblagsnivå som Kulusevski hittat rätt. Även i det svenska landslaget har det blivit succé.

I en intervju med The Guardian berättar Kulusevski hur Zlatan Ibrahimovic öppnade dörren för honom och andra ungdomar att ta sig framåt i idrottsvärlden.

– Zlatan öppnade dörrar för oss i Sverige på ett sätt som ingen kan föreställa sig. Han hjälpte verkligen alla unga. Barn som var utanför, och visade dem att allt var möjligt. När han började nämna mitt namn som en spelare, var jag som ett barn på jul.

Sverige ställs i playoff-semifinal mot Tjeckien den 24 mars, en match Zlatan inte kommer att spela i på grund av avstängning. En eventuell playoff-final spelas den 29 mars mot Polen.

SE ÄVEN: Fikayo Tomori om motivationen: ”Zlatans röst hörs alltid”

Fikayo Tomori om motivationen: ”Zlatans röst hörs alltid”

Fikayo Tomori om motivationen: ”Zlatans röst hörs alltid”
FOTO: BILDBYRÅN

Oavsett om Zlatan Ibrahimovic finns med på planen eller inte motiverar han sina lagkamrater. Det menar Milan-försvararen Fikayo Tomori som hyllar svensken.
– Från omklädningsrummet till planen hörs alltid hans röst, säger han.

AC Milan är tillsammans med Inter det lag som ser ut att göra upp om Serie A-titeln med nio omgångar kvar att spela. Milan har fått ett uppsving sedan Zlatan Ibrahimovic, 40, kom tillbaka till klubben. Enligt försvararen Fikayo Tomori har svensken en galen mentalitet.

– Sen jag anlände upprepar han ett enda ord för mig: vinna. Att vinna varje situation på träning, i match, säger Tomori till La Gazzetta dello Sport.

– Han pushar oss hela tiden och bidrar stort till att vi alltid håller oss fokuserade. Han är den förste att säga till om vi behöver springa mer eller försvara bättre.

I helgens omgång ställs AC Milan mot Cagliari under lördagen.

SE ÄVEN: Hernández: ”Zlatan är en riktig bad boy”

Zlatan med i Sveriges trupp till VM-playoffet

Zlatan med i Sveriges trupp till VM-playoffet
FOTO: BILDBYRÅN

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på fotbollsplanen. Nu är han även tillbaka i den svenska landslagstruppen.

Under onsdagen presenterade förbundskapten Janne Andersson den trupp som ställs mot Tjeckien i VM-playoff i nästa vecka. Efter att ha varit borta under en längre tid på grund av skada står det nu klart att Zlatan Ibrahimovic finns med i truppen.

Sverige kommer dock att få klara sig utan 40-åringen i playoff-semin då han är avstängd. Istället är ”Ibra” på plats för spel i en eventuell playoff-final som skulle äga rum den 29 mars.

Förutom Ibrahimovic finns även bland annat Anthony Elanga med i truppen.

Sveriges trupp till VM-playoffet

Målvakter
Andreas Linde, Greuther Fürth
Kristoffer Nordfeldt, AIK
Robin Olsen, Aston Villa

Försvarare
Ludwig Augustinsson, Sevilla
Marcus Danielson, Dalian Pro
Filip Helander, Rangers
Emil Krafth, Newcastle
Joakim Nilsson, Arminia Bielefeld
Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United
Martin Olsson, Malmö FF
Carl Starfelt, Celtic
Daniel Sundgren, Aris

Mittfältare/Anfallare
Viktor Claesson, klubblös
Albin Ekdal, Sampdoria
Anthony Elanga, Manchester United
Emil Forsberg, RB Leipzig
Branimir Hrgota, Greuther Fürth
Zlatan Ibrahimovic, Milan
Alexander Isak, Real Sociedad
Jesper Karlsson, AZ Alkmaar
Jesper Karlström, Lech Poznan
Dejan Kulusevski, Tottenham
Kristoffer Olsson, Anderlecht
Robin Quaison, Al-Ettifaq
Mattias Svanberg, Bologna

Zlatan visade upp nya vrålåket – så mycket kostar den

Zlatan visade upp nya vrålåket – så mycket kostar den
FOTO: INSTAGRAM

Zlatan Ibrahimovic visade i helgen upp sin nya Harley Davidson då han postade en bild på sociala medier. Nu kommer uppgifter om hur mycket motorcykeln kostar.

Zlatan Ibrahimovic, 40, smyger inte med sin passion för bilar och motorcyklar. Redan under sin tid i FC Barcelona postade svensken bilder på sin då nya Harley Davidson och under tiden i Milan har intresset växt.

I söndags visade ”Ibra” upp sitt nya vrålåk och det var många som undrade vilken modell det var som Ibrahimovic köpt. Nu kommer svaret: Harley-Davidson V-Rod.

Prislappen för V-Rod ligger på runt 200 000 kronor men Zlatan har inte nöjt sig med originalmodellen. Enligt El Pais har svensken även betalt även 100 000 kronor för diverse modifieringar.

Tidigare har svensken även visat upp en Harley-Davidson Fatboy som värderas till närmare 500 000 kronor.

SE ÄVEN: Zlatans födelsedagspresent – ”samma bil som kungen”

Zlatan Ibrahimovic med vrålåket: ”Ghost rider”

Zlatan Ibrahimovic med vrålåket: ”Ghost rider”
FOTO: INSTAGRAM

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka på planen efter drygt två månader. Nu firar svensken med en bild på sitt vrålåk.

Förra helgen steg Zlatan Ibrahimovic, 40, in på en fotbollsplan efter över två månaders skadefrånvaro. Problemen med hälsenan höll svensken utanför spel sedan den 23 januari men nu har det blivit två inhopp för svensken som sakta men säkert är på väg tillbaka.

Igår vann AC Milan över Empoli hemma på San Siro med 1-0. Idag använde ”Ibra” sin egentid till att ta ut sin helsvarta motorcykel, något han visade upp på sina sociala medier.

”Ghost Rider” skriver svensken till bilden där han poserar med sitt vrålåk.

SE ÄVEN: Hernández: ”Zlatan är en riktig bad boy”