Home Aleksandar Ibrahimović – Zlatans bror Keki – lillebror!

Aleksandar Ibrahimović – Zlatans bror Keki – lillebror!

Zlatans bror Keki - Zlatans lillebro Aleksandar Ibrahimović
Foto: TV3 ”Renée möter Cirkus Zlatan” – Zlatan och lillebror Aleksandar Ibrahimović (Keki)!

Aleksandar Ibrahimović – vem är Zlatans bror Keki?

Aleksandar Ibrahimović, kallad Keki, är Zlatan Ibrahimović lillebror. Som ett av totalt fem syskon till Zlatan, varav fyra lever fortfarande, så är Aleksandar Ibrahimović ett av två syskon som Zlatan har kontakt med. Den andra är Zlatans syster Sanela Ibrahimović som är Zlatans storasyster. Sanela och Keki var syskonen som tillbringade mest tid med Zlatan under uppväxten.

Vi på Zlatanism har gjort vårt bästa för att få fram information om Zlatans lillebror Aleksandar, men likt resten av Zlatans familj och Zlatans syskon så har Keki valt att leva ett liv i skymundan långt bort från offentligheten. Se och spela på fotboll =>

Aleksandar Ibrahimović - vem är Zlatans bror Keki?

Hur gammal är Zlatans lillebror Keki?

Zlatans bror ålder? När är Zlatans bror född? Aleksandar Ibrahimović, Zlatans lillebror, är född 1986. Han är därmed fem år yngre än Zlatan, som föddes 1981.

Zlatans bror Keki är 37 år, men fyller 38 år senare i juli 2024.

Zlatan har tatuerat Kekis födelsedatum på armen. Kekis födelsedatum är intatuerat på Zlatans högra arm: 10.07.1986. Alltså den 10 juli 1986.

Zlatan tog hand om sin bror under uppväxten

Aleksandar Ibrahimović, Zlatans lillebror och yngre halvbror från mammas sida, har alltid haft en viktig plats i Zlatans liv och speciellt under uppväxten i Rosengård. Zlatan och Keki har stöttat varandra genom de utmaningar och hinder som de ställts inför och har alltid stått på samma sida.

Aleksandar, Keki kallad, växte upp hos sin mamma Jurka tillsammans med storasyster Sanela och ibland även Zlatan som under vissa perioder bodde hos mamma och under andra perioder hos pappa Sefik.

Zlatan och Sanela körde hårt med Keki, berättar Zlatan i sin självbiografi Jag är Zlatan. Men Zlatan stod upp för sin lillebror, tog hand om honom och tog ansvar.

Aleksandar Ibrahimović eller Aleksandar Djordjevic

Zlatans bror Aleksandar Ibrahimović är inte den som hörs eller syns i media. Zlatans bror Keki har inte samma efternamn som Zlatan. Det verkar även som att Zlatans lillebror Keki även har bytt efternamn för att inte dra till sig uppmärksamhet.

Aleksandar heter varken Ibrahimović  eller Gravić i efternamn. Då Aleksandar Zlatans lillebror är från hans mammas sida så borde han hetta antingen Gravić eller Ibrahimović. Dock verkar Zlatans bror Aleksandar verkar ha tagit sin frus efternamn och han heter numera Aleksandar Djordjevic. Se och spela på fotboll =>

Aleksandar Ibrahimović - Zlatans bror Keki - lillebror!
Foto: TV3 ”Renée möter Cirkus Zlatan” – Zlatan och lillebror Aleksandar Ibrahimović (Keki)!

Zlatans bror Keki säger att Zlatan har trappat ned lite

Zlatans bror Keki var med i TV3-satsningen ”Renée möter Cirkus Zlatan”.  I slutet av programmet så dyker Zlatans lillebror Aleksander och kompis Michel, som är ägare till en pizzeria i Malmö.

Enligt Zlatan så är det en av ungdomspolarna. Zlatan säger att Michel också spelade i MFF med honom. Zlatans kompis Michel avslöjar att Zlatans favoritpizza är kebabpizza.

När Renée frågar Zlatans bror Aleksander ifall han blivit en diva de senaste åren svarar lillebror Keki:

–  Nej, han har alltid varit likadan. Han har alltid betett sig så här. Men han har trappat ner lite nu sedan han blev farsa. Han är inte lika urflippad som han var innan.

–  Innan kunde han vara ute hela tiden och göra bus och tramsa. Men nu är han bara hemma och spelar X-box.

Zlatans bror Aleksandar Ibrahimović är en av Zlatans syskon!

Zlatans lillebror Aleksandar är en av Zlatans syskon och hans bror utöver den äldre brodern Sapko Ibrahimović som är död. Zlatans familj består utöver hans syskon även av Zlatans barn och Zlatans söner med mera. Se och spela på fotboll =>